Köszöntök minden nedves kedves és időközben elkedvtelenedett jövendőbeli hallgatót! 

 

Mint ahogy azt már mindenki látja, megszületett a KONC-RÉT blog, ezzel is egy lépéssel előrébb vagyunk a világuralom felé. A vakok és gyengénlátókat egyenlőre azzal tudnám nyugtatni, hogy "nézzenek" vissza csütörtökön, mert onnantól elég a fülükre hagyatkozni, hogy ezt belássák. Még mielőtt bárki bármit letételezne rólunk, mi sem tudjuk merre van a világuralom, és szívesen várjuk az irányjelző táblákat egész működési időnk alatt.

Miről is van itt nagyban szó? Egy fergeteges evangéliumot hirdetek jóárasítva, miszerint a héten életbe lép a halál helyett a KONC-RÉT műsora. Az alapötlet alap, hogy egy lett a két lett kollegámmal. Lattba vettünk minden eddigi próbálkozást az életünkben, és arra a meghatározásra jutottunk, hogy alkotunk egy meghatározót, ami nem a Bakos-féle idegen szavak, kifejezésekből él. Egy mű(fog)sort, ami igazi, és harap. Felkoncoljuk mindannyiunk édesanyjának a nyelvét, és kiforgatunk a szókincsetekből.

Az elkövetkezendő napokban aki a blogra látogat, olyan emelkedett szellemi ambróziával táplálhatja majd szürkeállományát, amitől az azonnal bezöldül. Csütörtöktől heti bizonytalan rendszerességgel jelentkezünk lázas, és hőemelkedéses munkánk gyimilcsével apróbb jelenetek formájában (ami jelen esetben még jövőetek, de az archívumban már múltetek néven fogjátok megtalálni). A jeleneteket szöveges formában is publikáljuk a kicsit is nagyot hallók kedvéért, mert kik vagyunk mi, hogy bárkit is megfosszunk önhibáján kívül egy kis derű-látástól.

Hogy kik vagyunk mi? A néptelenek, de korántsem sivárak. A KONC-RÉT két házigazdája, Trück Sebestyén, és Ötvös Csöpi olykor-olykor vandégseregletével kibővülve az ártatlan grammatikai és lexikális gordiuszi-csomók, és nem a hallgatók átvágói. Nem ígérjük, hogy mindenkinek tetszeni fogunk, mert bár adoniszi megjelenésünk ezt diktálná, mi szinte csak őszinték vagyunk. Egy dolgot azonban megígérhetünk. Ami itt fog lefolyni a szemetek láttára ettől a héttől fogva, az nem csatornavíz, legalább is feleannyira se fog bűzleni.

A blog majd idővel kap egy egyedibb designt, meg extra tartalmat, és az is lehet, hogy idővel átköltözünk, ha jobbnak látjuk, de egyenlőre csak rendezői jobbnak, ami a web2-s ismereteink szegénységének köszönhető. Ez persze válság idején elfogadható indok is lehet.

VÁRJÁTOK tehát a csütörtököt, de ne mondjátok! A KONC-RÉT mindenkit vár egy jó legelésre!

 

Trück Sebestyén - főszerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://konc-ret.blog.hu/api/trackback/id/tr583459976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása