Ma este új adás

2011.12.24. 04:02

Kapni jó, de legjobb. Ezért kapok én is ma az alkalmon, hogy megörvendeztethessem  látogatóinkat Szen teste alkarmából egy legalább olyan új, mint amennyire nem régi adással. Ezt nem a Jézuska hozza, de még csak nem is a nagy, fekete autó. Vissza az alapkoncepcióhoz, az agyfolyatáshoz, mert mi mutat jobban a karácsonyfa alatt, ha nem az. Ugyan mutogatni csúnya dolog, és részeg ember mutogat, vagy az, aki lop, a Konc-Rét egyszerre vállalja fel az összes imént említett bélyeget, beleértve a postai illetékeket is.

Tehát kis karácsony, Nagyvázsony, mert nem azért írok hajnal 4kor a blogra, hogy ne legyen rajta semmi, bár az úgy sincs. Még mindig nem fog elhangozni semmi konkrét, de azt megígérhetem, hogy megöntözöm a virágokat az ablakban. És amihez tartom magam, az a lámpaoszlop.

Trück Sebestyén

A bejegyzés trackback címe:

https://konc-ret.blog.hu/api/trackback/id/tr323492563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása