Metamorfizálunk

2011.12.30. 11:33

Drága látogatók, drága minden!

A két ünnep, húsvét és augusztus 20 között nagyjából félúton változások történtek a szerkesztőség összetételében, ezért az egyhetes hallgatás. Az első adásban feltűnt Csöpi úrtól sajnos különböző, illetve ugyanolyan okok miatt meg kellett válnom, így elkezdtem kutatni az éterben, de rájöttem, h az éter mérgezőanyag, és gyúlékony, úgyhogy inkább konc-rét emberekhez fordultam.

Következő adásunk már az új, világvége évben fog kijönni, de amilyen új lesz az év, olyan új lesz a lendület, és amennyire vége lesz a világnak, annyira lesz végetek az új csapattól. Ugyan mindenki még nem jelzett vissza, de egy dolgot már biztosra lehet venni, legközelebb már terjeszkedett formában jelentkezünk, székesfehérvári stú-dióval kiegészülve, amit az egyenlőre maradjon titokban, hogy REL nevű szakavatott grammatikai hőspincér fog képviselni legnagyobb örömömre, aztán majd remélem, hogy a tietekre is.

Előre is boldog névnapot kívánok Szilv Eszternek, utólag pedig mindenkinek, akinek volt névnapja az év során (elnézést kérek a névnapra be nem jegyzett nevű látogatóktól)! Legeljetek a szomszédban, mert ott mindig zöldebb a fű!

Trück Sebestyén

A bejegyzés trackback címe:

https://konc-ret.blog.hu/api/trackback/id/tr23506585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása